De beste restaurants in Haarlem
restaurants Haarlem

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Er zijn in totaal meer dan 500 eetgelegenheden in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn diverse culinaire scene, met een breed scala aan restaurants, cafés, eetcafés en eettentjes verspreid over de stad. Van Michelin-sterrenrestaurants tot gezellige lunchrooms en traditionele eetkraampjes, er is voor ieder wat wils in Haarlem als het gaat om lekker eten en drinken.

De eetgelegenheden in Haarlem bieden een variatie aan keukens en gerechten

Of je nu zin hebt in Italiaanse pasta, Aziatische sushi, Franse patisserie of Nederlandse bitterballen, in Haarlem vind je het allemaal. De eetgelegenheden in de stad zijn trots op hun diverse menu's en gebruiken vaak lokale en verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. Haarlem is dan ook een paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten.

Hoeveel kost het eten bij Tatsu?



Menu prijzen bij Tatsu

Bij Tatsu kunt u genieten van heerlijke Japanse gerechten tegen betaalbare prijzen. De prijs van een maaltijd varieert tussen de €10 en €20, afhankelijk van uw keuze en de grootte van de portie.

Extra kosten bij Tatsu

Naast de prijs van uw maaltijd moet u rekening houden met eventuele extra kosten, zoals drankjes en eventuele bijgerechten. Gemiddeld kunt u rekenen op een totale kostenplaatje van ongeveer €20 tot €30 per persoon voor een complete maaltijd bij Tatsu.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de must-see plekken in Haarlem?



Must-see plekken in Haarlem

Een van de must-see plekken in Haarlem is de Grote Markt, het historische hart van de stad. Hier vind je prachtige oude gebouwen, gezellige terrasjes en de imposante Sint-Bavokerk. Een andere aanrader is het Frans Hals Museum, waar je een uitgebreide collectie van de beroemde Haarlemse schilder kunt bewonderen.

Verder ontdekken in Haarlem

Naast de Grote Markt en het Frans Hals Museum zijn er nog veel meer interessante plekken in Haarlem te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Molen de Adriaan, wandel door de schilderachtige straatjes van de Jordaan en geniet van een boottochtje over de grachten. Haarlem biedt voor ieder wat wils en is zeker een bezoekje waard!



Meer info: lunch bestellen haarlem

Wat zijn de bekende winkelstraten in Haarlem die ook wel de Gouden Straatjes worden genoemd?



Bekende winkelstraten in Haarlem

In Haarlem worden de Gouden Straatjes genoemd als de bekende winkelstraten. Dit zijn onder andere de Grote Houtstraat, de Barteljorisstraat en de Zijlstraat. Deze straten staan bekend om hun diverse winkelaanbod en gezellige sfeer.

Populaire winkelstraten

Naast de Gouden Straatjes zijn ook de Kleine Houtstraat en de Warmoesstraat geliefde winkelstraten in Haarlem. Hier vind je een mix van grote ketens en unieke boetiekjes. De straten zijn goed bereikbaar en trekken zowel locals als toeristen aan.

Is Haarlem gezellig

Hoe gezellig is Haarlem?



Gezelligheid in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn gezellige sfeer met pittoreske straatjes, mooie grachten en gezellige terrasjes. De historische binnenstad biedt talloze cafés, restaurants en winkels waar je heerlijk kunt vertoeven.

Cultureel en levendig

Daarnaast heeft Haarlem een bruisend cultureel leven met diverse evenementen, festivals en musea. De vele parken en groene plekjes zorgen voor een ontspannen en gezellige atmosfeer in deze prachtige stad.

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek aan de Grote Markt, het bruisende hart van de stad waar je de prachtige Grote Kerk en het historische stadhuis kunt bewonderen. Hier vind je ook talloze gezellige terrasjes en cafés waar je kunt genieten van een drankje en het levendige stadsleven kunt ervaren.

Verder ontdekken in Haarlem

Een andere must-do in Haarlem is een wandeling door de sfeervolle straatjes van de oude binnenstad, waar je kunt genieten van de prachtige historische architectuur en leuke boetiekjes en winkeltjes kunt ontdekken. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Frans Hals Museum, waar je een indrukwekkende collectie kunstwerken van de beroemde Haarlemse schilder kunt bewonderen.